Monipuoliset kuljetuspalvelut tarpeidesi mukaan

Kuljetuspalvelumme toteutetaan aina tehokkaasti, sovitussa aikataulusta. Kuljetukset suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden sekä kuljetettavien tuotteiden mukaan.

Kuljetamme kaupan, teollisuuden ja muiden asiakkaidemme kappaletavaraa sekä rahtia eri puolille Suomea ja Ruotsia. Jakelukuljetuksia teemme erityisesti Kuopion seudulla. Hoidamme luotettavasti myös vaarallisten aineiden ADR-kuljetukset.

Kuljetuspalvelut asianmukaisella kalustolla

Onnistunut kuljetus vaatii kuljetettavalle tuotteelle sopivan kuljetuskaluston. Esimerkiksi elintarvikekuljetuksilla on olemassa tarkat määräykset ja kalustovaatimukset, jotka ovat elintarvikeviranomaisen hyväksymät. Essemar täyttää vaaditut kriteerit aina ammattitaitoa ja kuljetuskalustoa myöden, mikä takaa kuljetusten korkean laadun. 

Kuljetuskalustoomme kuuluu

  • täysperävaunullisia umpikuormatiloja
  • irtoperäliikenteeseen soveltuvia 2-3 -akselisia vetoautoja 
  • konttikuljetuksiin sopivia ajoneuvoyhdistelmiä
  • ADR-varusteisia kuljetusajoneuvoja
  • jakoautokuljetuksiin soveltuvaa kalustoa
  • pakettiautoja

Ammattitaitoiset ja luotettavat kuljettajat

Teemme kuljetuksia noin 15 ammattitaitoisen kuljettajan voimin, mikä takaa kuljetuspalvelujemme korkean laadun ja turvallisuuden. Kuljettajamme ovat saaneet vaadittavan koulutuksen myös ADR-kuljetuksiin, minkä ansiosta myös vaaralliset aineet kulkevat avullamme turvallisesti perille.

Ota meihin yhteyttä ja kerro, millaista kuljetusta tarvitset »