Lämpösäädellyt elintarvikekuljetukset – tuoreet tuotteet

Erityisosaamistamme on elintarvikkeiden ja muiden huolellista lämpötilavalvontaa vaativien tuotteiden kuljetus eli thermokuljetus. Teemme lämpösäädeltyjä kuljetuksia niin Kuopion, Helsingin ja Turun seudulla kuin muualla Suomessa – aina Joensuuta, Jyväskylää, Hämeenlinnaa ja Tamperetta myöten.

Huolellinen työote sekä laadukas erityiskalustomme mahdollistavat kuljetukset juuri tarpeen mukaisessa lämpötilassa. Niin elintarvikkeet ja leipomotuotteet kuin muut lämpöherkät tuotteet pääsevät turvallisesti keskusvarastoista esimerkiksi markettien sekä kauppojen hyllyille.

Laadukkaat kylmäkuljetukset viileätuotteille

Siinä missä lämpösäädellyt kuljetukset hoidetaan ammattilaistemme toimesta onnistuneesti, myös kylmäkuljetukset toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan sekä sovituissa aikatauluissa – laatuvaatimuksia unohtamatta.

Useiden vuosien kokemus thermokuljetuksista takaa kylmäkuljetusten korkean laadun. Nykyaikainen kalustomme ja osaavat kuljettajamme mahdollistavat lämpötilan oikeanlaisen säätelyn viileätuotteille, kuten salaateille ja muille elintarvikkeille. Kun kylmäkuljetukset hoidetaan oikein, kuljetuksenaikainen kylmäketju ei katkea - tuotteet pääsevät perille tuoreina ja raikkaina.

Ota yhteyttä, kun tarvitset laadukkaita kuljetuksia »