Essemar hoitaa Kappaletavarakuljetukset Kuopiosta ympäri Suomen

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää

Essemar Oy toteuttaa kappaletavara-, posti- sekä ADR-kuljetukset jouhevasti, luotettavasti ja ennen kaikkea turvallisesti joka puolelle Suomea sekä tarvittaessa Ruotsiin. Suomessa toimitamme kaupan, teollisuuden ja muiden asiakkaidemme kappaletavarakuljetuksia erityisesti Kuopion, Helsingin ja Turun seuduilla. Koko maan kattavan toimialueemme ja asiakasverkostomme on lisäksi painottunut Itä-Suomen ja Pirkanmaan alueille.


Kappaletavarana kuljetamme monenlaista tavaraa postin tuotteista aina vaarallisten aineiden ADR-kuljetuksiin, joihin kuljettajamme ovat saaneet vaaditun koulutuksen. Raskaan rahtiliikenteen ohella tarjoamme myös pienempiä kuriiripalveluita ja toimimme yhteistyössä monien logistiikka- ja jakeluyritysten kanssa. Nykyaikaisen, kattavan ja monenlaisia tavaramääriä vetävän kalustomme ansiosta pystymme tehokkaasti vastaamaan erilaisten kuljetettavien kappaleiden vaatimuksiin – tavarat saadaan aina perille onnistuneesti. Liity nyt tyytyväisen, kirjavan ja kasvavan asiakaskuntamme joukkoon! Ota yhteyttä jo tänään ja suunnitellaan sinulle parhaiten soveltuva kuljetuspaketti!


Essemar Oy – esimerkillisen hyvä kuljetuspalvelu!

Toimintavarmat kappaletavarakuljetukset

Erityisesti pitkän matkan kuljetuksia tehtäessä liikenneturvallisuus nousee yhdeksi tärkeimmäksi kuljetuksia koskevaksi haasteeksi. Kuljettajamme ovat alansa ammattilaisia ja koulutettu tekemään vaativiakin kappaletavarakuljetuksia. 


Kuskitiimimme on myös työskennellyt pitkään palveluksessamme, ja osa heistä on ollut mukana perheyrityksemme alkuvuosista lähtien. Asioidessasi Essemarin kanssa voit luottaa, että erikokoiset kappaletavarakuljetukset toteutetaan aina vaadittujen määräysten, ennalta sorvattujen aikataulujen ja vakaan ammattitaidon puitteissa. 


Laaja autokalustomme kattaa kaiken täysperävaunullisista rekoista kevyitä kuriiripalveluita tukeviin pakettiautoihin.

Tutustu kuljetuspalveluihimme ja -kalustoomme

Laaja-alainen tavaroiden kuljetusvalikoima

Kykenemme hoitamaan monenlaisten erikoistuotteiden vaativimmatkin kuljetukset asianmukaisen kaluston ja koulutetun kuljettajatiimimme voimin. Voit kääntyä meidän puoleemme myös lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden kuljetuksissa tai ADR-ajolupaa edellyttävissä kuljetuksissa. Kappaletavarakuljetusten palveluvalikoimamme kattaa muun muassa: 

  • lavatavarat
  • myyntituotteet
  • rakennustarvikkeet
  • elintarvikkeet
  • varaosat ja komponentit
  • vaaralliset aineet
  • kemikaalit
  • lääkkeet.
Tutustu tarkemmin lämpösäädeltyihin kuljetuspalveluihimme