ESSEMAR hallitsee Lämpösäädellyt elintarvikekuljetukset – tuotteet perille tuoreina

Ota yhteyttä

Essemar Oy on vuodesta 1997 toiminut pohjoissavolainen ammattimainen kuljetusyritys. Erityisosaamiseemme kuuluu elintarvikkeiden ja muiden huolellista lämpötilavalvontaa vaativien tuotteiden kuljetus eli thermokuljetus. Teemme lämpösäädeltyjä kuljetuksia niin Kuopion, Helsingin ja Turun seudulla kuin muualla Suomessa – aina Joensuuta, Jyväskylää, Hämeenlinnaa ja Tamperetta myöten.

Huolellinen työote, kuljettajien kokemus ja paikallistuntemus sekä laadukas erityiskalustomme mahdollistavat jouhevat kuljetukset juuri tarpeen mukaisessa lämpötilassa. Niin elintarvikkeet, leipomotuotteet kuin muut lämpöherkät tuotteet pääsevät turvallisesti keskusvarastoista markettien sekä kauppojen hyllyille. Palvelemme mielellämme kaikkia asiakkaita suurista keskusliikkeistä pieniin ja keskisuuriin lähituottajiin.

Suunnitellaan yhdessä juuri sinun, yrityksesi ja tuotteidesi tarpeita vastaava kuljetussopimus, josta pidämme luotettavasti kiinni. Ota yhteyttä meihin ja kerro tarkemmin lämpösäädeltyjen tuotteidesi kuljetus- ja mahdollisista erityistarpeista. Meidän kanssamme voit sopia yksittäisistä kertakuljetuksista, ja voimme tehdä myös pidempiaikaisia kestosopimuksia eri reiteille ympäri Suomen.


Essemar Oy – kylmää ja kuumaa kuljetusta kuhnimatta!

Laadukkaat kylmäkuljetukset viileätuotteille

Ammattimaiset kuskimme hoitavat onnistuneesti paitsi lämpösäädellyt kuljetukset myös kylmäkuljetukset. Viileätuotteiden kuljetukset toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan sekä sovituissa aikatauluissa – laatuvaatimuksia unohtamatta.

Useiden vuosien kokemuksemme thermokuljetuksista takaa niille ajasta ja paikasta riippumatta erittäin korkean laadun. Nykyaikainen kalustomme ja osaavat kuljettajamme takaavat oikeanlaisen lämpötilan säätelyn viileätuotteille, kuten salaateille, vihanneksille, maitotuotteille, lihalle, kalalle ja muille elintarvikkeille.


Kun kylmäkuljetukset hoidetaan oikein, kuljetuksen ajalle jaksottuva kylmäketju ei pääse katkeamaan missään vaiheessa. Tällöin tuotteet pääsevät perille aina tuoreina ja raikkaina, mikä pitää laadun ja myyntikatteet korkeina. Sen lisäksi korkeatasoinen kuljetuspalvelumme tukee minimaalisen hävikin ansiosta ympäristöystävällisyyttä.

Tutustu myös muihin kuljetuspalveluihimme