Essemar OY tarjoaa monipuoliset kuljetuspalvelut tarpeidesi mukaan

Ota yhteyttä

Toteutamme kuljetuspalvelumme aina tehokkaasti ja ehdottomasti sovitussa aikataulussa turvallisuudesta ja laadusta tinkimättä. Kuljetukset suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja kuljetettavien tuotteiden edellyttämien normien mukaan.

Kuljetamme kaupan, teollisuuden ja muiden asiakkaidemme kappaletavaraa sekä rahtia eri puolille Suomea ja Ruotsia. Jakelukuljetuksia teemme erityisesti Kuopion seudulla, minkä ohella rahtipalvelumme ovat yleisesti suuntautuneet Helsingin ja Turun seutujen satamiin. Hoidamme luotettavasti myös vaarallisten aineiden ADR-kuljetukset. Vakavarainen yrityksemme arvostaa tilaajavastuuta suuresti, minkä johdosta olemmekin ansainneet muun muassa Luotettava Kumppani -todistuksen ja Suomen vahvimmat -luottosertifikaatin.

Essemar Oy – esimerkillisen hyvä kuljetuspalvelu!

Kuljetuspalvelut asianmukaisella kalustolla

Onnistunut kuljetus vaatii kuljetettavalle tuotteelle sopivan kuljetuskaluston, joka yrityksessämme ulottuu raskaista täysperävaunullisista rekoista aina kevyisiin pakettiautoihin saakka.


Suomessa elintarvikekuljetuksille on olemassa tarkat, lain sanelemat määräykset ja kalustovaatimukset, jotka ovat elintarvikeviranomaisen hyväksymät. Essemar täyttää kaikki vaaditut kriteerit aina ammattitaitoa ja kuljetuskalustoa myöten, mikä takaa kuljetuksille ja asiakkaiden saamille palveluille korkean laadun.

Lämpösäädellyt kuljetukset

Ammattitaitoiset kuljettajat ja luotettava kalusto

Teemme kuljetuksia noin kymmenen ammattitaitoisen ja pitkäjänteiseen työhön sitoutuneen kuljettajan voimin – tämä takaa kuljetuspalvelujemme korkean laadun ja turvallisuuden kaikissa liikenteen tilanteissa. 


Kokeneet kuljettajamme ovat saaneet vaadittavan koulutuksen myös ADR-kuljetuksiin, minkä ansiosta myös vaaralliset aineet kulkevat avullamme turvallisesti perille myös ympäristöä ajatellen. Yrityksemme ja henkilökuntamme tietotaitoa ja pitkäjänteisyyttä korostaa sekin, että monet kuskitiimimme jäsenet ovat työskennelleet meillä jo 20 vuotta.


Kuljetuskalustomme kattaa:


  • täysperävaunullisia umpikuormatiloja
  • irtoperäliikenteeseen soveltuvia 2- ja 3-akselisia vetoautoja 
  • konttikuljetuksiin sopivia ajoneuvoyhdistelmiä
  • ADR-varusteisia kuljetusajoneuvoja
  • jakoautokuljetuksiin soveltuvaa kalustoa
  • kevyempiin kuriiripalveluihin soveltuvia pakettiautoja.