Essemar Oy ajaa rahtikuljetukset ammattimaisin ottein kaikkialla Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy reilusti lisää!

Suuret ja pienet rahtikuljetukset

Tarjoamme asiakkaillemme kattavia rahtikuljetuspalveluja ympäri Suomen. Toiminta-alueemme ulottuu Helsingin ja Turun seuduilta aina Tampereelle, Kuopioon ja Joensuuhun sekä muualle Suomeen ja tarvittaessa Ruotsiin asti. Olemme erikoistuneet monipuolisen kalustomme voimin erityisesti satamista sisämaahan tehtäviin rahtikuljetuksiin.

Kuljetamme rahtina kontteja, kappaletavaraa ja lavatavaraa, kuten kemikaaleja sekä muita kaupan ja teollisuuden rahteja. Noudamme ja viemme rahdit turvallisesti sovittuun paikkaan sovitussa aikataulussa sopimuksen mukaisesti. Voit luottaa toimivaan ja luotettavaan palveluumme niin rahtikuljetuksissa kuin muissakin kuljetuspalveluissamme, sillä korkealaatuinen kalustomme täyttää tiukimmatkin lain asettamat kriteerit. Lisäksi avuliaalla ja ystävällisellä kuljettajatiimillämme on runsaasti kokemusta monenlaisen rahtitavaran, lämpösäädeltyjen tuotteiden ja vaarallisten aineiden käsittelystä. Kuskeiltamme saat myös aina rehtiä asiakaspalvelua, ja heidän kyydissään rahtisi etenee turvallisesti kotimaamme teillä.

Essemar Oy – kuljetuspalvelut kokemuksella!Rahtikuljetukset sisämaasta satamiin

Sisämaahan suuntautuvan toiminnan ohella meiltä löytyy erinomaiset valmiudet toimittaa rahtikuljetuksia kaikista Sisä-Suomen kohteista laajan rannikkoalueemme pieniin ja suuriin satamiin. Kuljetamme rahtitavaraa umpikaapilla ja irtoperävaunuilla, mikä mahdollistaa EU-maihin ja muualle ulkomaille menevien rahtien lastaukset suoraan perävaunuihin. Voimme esimerkiksi viedä irtoperävaunun satamaan, mistä se lastataan laivaan ja voidaan määränpäässään siirtää vaivattomasti taas seuraavan kuljettajan kyytiin.

Essemar Oy – esimerkillisen hyvä rahtipalvelu!

Tutustu myös muihin kuljetuspalveluihimme ja -kalustoomme